Strona główna  >  Uchwały  >  Zarządu Powiatu  >  2006

Uchwała nr 634/06
Zarządu Powiatu
z dnia 25 października 2006


w sprawie podania do publicznej wiadomości informacji o wykonaniu budżetu Powiatu Włocławskiego za III kwartał 2006 roku, narastająco od początku roku

Na podstawie art.14 pkt 1 ustawy z dnia 30 czerwca 2005r. o finansach publicznych (Dz.U. Nr 249, poz. 2104 z późn. zm.[1]), uchwala się, co następuje:


      § 1. Wykonanie budżetu Powiatu Włocławskiego za III kwartał 2006 roku, narastająco od początku roku:
1) dochody:
a) plan                         -  39.220.907,00 zł,
b) wykonanie                -  29.322.112,84 zł, tj. 74,76% planu;
2) wydatki:
a) plan                         -  43.095.868,00 zł,
b) wykonanie                -  28.522.366,02 zł, tj. 66,18% planu;
3) deficyt budżetowy:
a) plan                         -    3.874.961 zł,
b) wykonanie                -                    0.
 
      § 2. Informację o wykonaniu budżetu Powiatu, o której mowa w § 1 podać do publicznej wiadomości poprzez wywieszenie uchwały na tablicy ogłoszeń w siedzibie Starostwa Powiatowego we Włocławku oraz opublikowanie w Biuletynie Informacji Publicznej.
 
      § 3. Uchwała wchodzi w życie z dniem 25 października 2006 roku.
 
 
 
Zarząd Powiatu w składzie:

Piotr Stanny

Ryszard Machnowski

Grażyna Sypczyńska

Janina Mierzwicka

Bogdan Domżalski

[1] Zmiana tekstu ustawy została ogłoszona w Dz.U. z 2005r. Nr 69, poz. 962, Nr 169, poz. 1420, z 2006r. Nr 45, poz.319, Nr 104, poz.708, Nr 187, poz. 1381


Opublikował: Magdalena Lewandowska (26 października 2006, 11:21:28)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 1741

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij