Strona główna  >  Karty informacyjne SIOS


Formularz I

Lp. Inne dokumenty
1. Numer i data wpisu 2012/I/574, 24 września 2012
2. Dokument (np. jego nazwa) Informacja o wszczęciu popstępowania
3. Zakres przedmiotowy dokumentu Wszczęcie postępowania administracyjnego w sprawie wniosku Gospodarstwa Rybackiego Włocławek Spółka z o.o. w Szpetalu Górnym 87-811 Fabianki o wydanie pozwolenia wodnoprawnego na szczególne korzystanie z wód poprzez częściową wycinkę roślin (trzciny) z wód i brzegu jeziora Borzymowskiego gm. Choceń oraz z jeziora Modzerowskiego – Długie gm. Izbica Kujawska w celu pozyskania trzciny z trzcinowisk w obrębie tych jezior.
Planowany obszar wycięcia trzciny:
- ogólna powierzchnia 17,20m2 , wzdłuż jeziora Borzymowskiego
- ogólna powierzchnia 9,53 m2 ,wzdłuż jeziora Modzerowskie-Długie
4. Data i miejsce sporządzenia dokumentu 24 września 2012, Włocławek
5. Zamawiający wykonanie dokumentu (w tym REGON) Gospodarstwa Rybackiego Włocławek Spółka z o.o. w Szpetalu Górnym 87-811 Fabianki
-
6. Wykonawca dokumentu (w tym REGON) Gospodarstwa Rybackiego Włocławek Spółka z o.o. w Szpetalu Górnym 87-811 Fabianki
-
7. Miejsce przechowywania (nazwa instytucji, nazwa komórki organizacyjnej, numer pokoju, numer telefonu kontaktowego) Starostwo Powiatowe we Włocławkuwo
Starostwo Powiatowe we Włocławku Ul. Cyganka 28, 87-800 Włocławek Wydział Ochrony Środowiska i Administracji Budowlanej pok.18, Tel: (054) 230 46 21
8. Zastrzeżenia dotyczące nieudostępniania informacji -
9. Uwagi -



Wytworzył: Eugeniusz Lewandowski (2012-09-24)
Opublikował: Eugeniusz Lewandowski (2012-09-24 13:35:46)
Ostatnia zmiana: brak zmian

wersja do zapisu wersja do druku  


W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij