Strona główna  >  Karty informacyjne SIOS


Formularz I

Lp. Inne dokumenty
1. Numer i data wpisu 2015/I/406, 17 listopada 2015
2. Dokument (np. jego nazwa) Zawiadomienie o zakończeniu postępowania dowodowego i możliwości zapoznania się ze zgromadzonym materiałem dowodowym.
3. Zakres przedmiotowy dokumentu Zawiadomienie o zakończeniu postępowania dowodowego i możliwości zapoznania się ze zgromadzonym materiałem dowodowym w sprawie wniosku o wygaśnięcie koncesji Nr 1/07 udzielonej decyzją Starosty Włocławskiego z dnia 6 marca 2007r., Nr 1/07, znak: OŚB.751-3/5/07 na wydobywanie kopaliny – torfu, ze złoża „SOKOŁOWO PARCELE” zlokalizowanego na części działki o nr ewid. 31/3 w miejscowości Sokołowo Parcele, gm. Brześć Kujawski.
4. Data i miejsce sporządzenia dokumentu 17 listopada 2015, Włocławek
5. Zamawiający wykonanie dokumentu (w tym REGON) Izydor Dobruchowski Suszarnia Warzyw "IZDOB"
Parcele Sokołowskie 9,
87-880 Brześć Kujawski
6. Wykonawca dokumentu (w tym REGON) Starosta Włocławski
ul. Cyganka 28 Włocławek, 87-800 Telefon: (054) 230 56 00, 230 56 01 Adres e mail: starostwo@powiat.wloclawski.pl Strona www: http:// www.powiat.wloclawski.pl
7. Miejsce przechowywania (nazwa instytucji, nazwa komórki organizacyjnej, numer pokoju, numer telefonu kontaktowego) Starostwo Powiatowe we Włocławku
Starostwo Powiatowe we Włocławku, Wydział Rolnictwa i Ochrony Środowiska, ul. Cyganka 28, 87-800 Włocławek, pok. 18, Tel: (054) 230 46 24
8. Zastrzeżenia dotyczące nieudostępniania informacji -
9. Uwagi -



Wytworzył: Eugeniusz Lewandowski (2015-11-19)
Opublikował: Eugeniusz Lewandowski (2015-11-19 09:40:45)
Ostatnia zmiana: brak zmian

wersja do zapisu wersja do druku  


W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij