Strona główna  >  Uchwały  >  Zarządu Powiatu  >  2005

Uchwała nr 434/05
Zarządu Powiatu
z dnia 21 września 2005


w sprawie wyrażenia opinii w sprawie zaliczenia odcinka dotychczasowej drogi powiatowej nr 2931C Izbica Kujawska - Boniewo - Borzymie od km 0+000 do km 0+900 do kategorii dróg gminnych

Na podstawie art. 7 ust 2 ustawy z dnia 21 marca 1985 roku o drogach publicznych (Dz. U. z 2004r., Nr 204, poz. 2086 z późn. zm.) i § 67 ust. 2 Statutu Powiatu Włocławskiego (Dz. Urz. Woj. Kuj. – Pom. z 2002 r., Nr 31, poz. 584 z późn. zm.)


uchwala się, co następuje:

§ 1. Opiniuje się pozytywnie i nie wnosi uwag do wniosku o zaliczenie do kategorii dróg gminnych odcinka dotychczasowej drogi powiatowej nr 2931C Izbica Kujawska - Boniewo - Borzymie od km 0+000 do km 0+900, oznaczonej geodezyjnie jako działki o nr: 163, 181, 197/1, 197/2, 200, 201, 202 położone w m. Augustynowo, dla której w Sądzie Rejonowym w Radziejowie prowadzona jest KW 16 995.
 
§ 2. Wykonanie uchwały powierza się Dyrektorowi Powiatowego Zarządu Dróg we Włocławku z/s w Jarantowicach.
 
§ 3. Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia i podlega opublikowaniu poprzez wyłożenie do wglądu w siedzibie Starostwa Powiatowego we Włocławku przez okres 15 dni od dnia podjęcia niniejszej uchwały.
 
 
Zarząd Powiatu w składzie:
 
1. Piotr Stanny                        

2. Ryszard Machnowski            

3. Janina Mierzwicka                                                                          

4. Grażyna Sypczyńska            

5. Bogdan Domżalski               
 
 
 
 
 
 


Opublikował: Marcin Pruchniak (22 września 2005, 10:26:48)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 1580

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij