Strona główna  >  Karty informacyjne SIOS


Formularz I

Lp. Inne dokumenty
1. Numer i data wpisu 2016/I/282, 15 czerwca 2016
2. Dokument (np. jego nazwa) Zawiadomienie o zakończeniu postępowania dowodowego i możliwością zapoznania się ze zgromadzonym materiałem dowodowym.
3. Zakres przedmiotowy dokumentu Zawiadomienie o zakończeniu postępowania dowodowego i możliwości zapoznania się ze zgromadzonym materiałem dowodowym w sprawie wniosku o wydanie pozwolenia wodnoprawnego na odprowadzenie do rzeki Chełmiczki w km 7+100 ścieków przemysłowych z Przedsiębiorstwa Rolno-Spożywczego, Józef Piecuch Papowo Toruńskie, ul. Krótka 1 - Zakład w Bogucinie 141a, 87-811 Fabianki, po uprzednim oczyszczeniu w mechaniczno-biologicznej oczyszczalni ścieków typu B-300.
4. Data i miejsce sporządzenia dokumentu 15 czerwca 2016, Włocławek
5. Zamawiający wykonanie dokumentu (w tym REGON) Przedsiębiorstwo Rolno-Spożywcze
Józef Piecuch, Zakład w Bogucinie 141 a, 87-811 Fabianki
6. Wykonawca dokumentu (w tym REGON) Starosta Włocławski
ul. Cyganka 28 Włocławek, 87-800 Telefon: (054) 230 56 00, 230 56 01 Adres e mail: starostwo@powiat.wloclawski.pl Strona www: http:// www.powiat.wloclawski.pl
7. Miejsce przechowywania (nazwa instytucji, nazwa komórki organizacyjnej, numer pokoju, numer telefonu kontaktowego) Starostwo Powiatowe we Włocławku
Starostwo Powiatowe we Włocławku, Wydział Rolnictwa i Ochrony Środowiska, ul. Cyganka 28, 87-800 Włocławek, pok. 18, Tel: (054) 230 46 24
8. Zastrzeżenia dotyczące nieudostępniania informacji -
9. Uwagi -



Wytworzył: Eugeniusz Lewandowski (2016-06-22)
Opublikował: Eugeniusz Lewandowski (2016-06-22 08:30:31)
Ostatnia zmiana: brak zmian

wersja do zapisu wersja do druku  


W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij