2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
2016 | 2017 | 2018 | 2019

Zarządzenie nr 29/06 Starosty Włocławskiego z dnia 31.07.2006 r. w sprawie wprowadzenia Instrukcji sporządzania, obiegu i przechowywania dokumentów związanych z gospodarką środkami trwałymi.

Zarządzenie nr 29/06 Starosty Włocławskiego z dnia 31 lipca 2006 r. w sprawie wprowadzenia Instrukcji sporządzania, obiegu i przechowywania dokumentów związanych z gospodarką środkami trwałymi.
Na podstawie art.10 ust.1 pkt 3 i 4 oraz ust. 2 ustawy z dnia 29 września 1994 roku o rachunkowości (Dz.U. z 2002r., Nr 76, poz.694 z późn. zm.1) oraz § 54 Regulaminu Organizacyjnego Starostwa Powiatowego we Włocławku, zarządza się co następuje:


§ 1. Wprowadza się do stosowania Instrukcję sporządzania, obiegu i przechowywania dokumentów związanych z gospodarką środkami trwałymi, stanowiącą załącznik do niniejszego zarządzenia.


§ 2. Nadzór nad przestrzeganiem postanowień Instrukcji powierza się głównemu księgowemu i skarbnikowi powiatu.


§ 3. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.





















1 Zmiany tekstu jednolitego wymienionej ustawy zostały ogłoszone w Dz.U. z 2003r Nr 60, poz.535,Nr 124, poz.1152, Nr 139, poz.1324, Nr 229, poz.2276 oraz z 2004r Nr 96, poz.959, Nr 145, poz.1535, Nr 146, poz.1546, Nr 213, poz.2155 oraz z 2005r Nr 10, poz.66, Nr 184, poz.1539, Nr 267, poz.2252.

Aby zapoznać się z treścią załącznika należy kliknąć tutaj (16kB) plik


Wytworzył: Starosta Włocławski (31 lipca 2006)
Opublikował: Bogdan Nowicki (24 sierpnia 2006, 12:52:57)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 1662

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij